Carret buit
checkPAGAMENT SEGUR:
Visa, Paypal i Transferència
reloj RAPIDESA, 2-3 dies productes standar
Dilluns a divendres, laborals
regalo Ports pagats: a partir de 200 €
Comandes inferiors: 8 € (* A Península)

Cortines, estors, mosquiteres i persianes

Cortines de cadeneta a mida

Cortines de cadeneta d'alumini

Cortines per porta cortinaestor

A la secció de cortines de cortinaestor trobaràs cortines per a porta en mesures estàndard i podràs encarregar cortines confeccionades a mida

Cortines per a porta a bon preu

En cortines de porta disposem d'una àmplia gamma de cortines barates en mesures estàndard. Si necessites cortines d'exterior, pots optar entre diversos tipus de cortines barates de plàstic, ja siguin cortines barates de tires, cortines barates de cintes, cortines barates de canonet, cortines barates de cadeneta d'alumini o cortines barates de pita sintètica. Aquestes cortines són molt usades com cortines antimosques, a més són una barrera visual i tamisen la llum.

En cortines per interior, les cortines de fibres naturals aporten un toc rústic, les cortines barates de fusta o bambú donen una pinzellada d'exotisme, les cortines de fil són una opció elegant per separar ambients i juntament amb les de nacre resulten ideals per a aparadors. Per la seva banda les cortines barates de fantasia són indicades per donar un aire desenfadat a la seva llar o negoci. En cortines per a exteriors, les de plàstic són les més usades com cortines antimosques, aunqué la seva estètica permet que siguin utilitzades també a l'interior. Les cortines barates de cadeneta en alumini, s'usen tant en interior com en exterior, fins i tot amb fins decoratius, especialment en color daurat.

Cortinas per a porta a mida

La major part de cortines abans esmentades, estan també disponibles per ser elaborades a mida. Disposem també de cortines personalitzables en què pots decidir la combinació de colors que més t'agradi.

thumb ambiente cortinaestor

Decorar amb estors

Els estors de bambú i els estors de fusta són una tendència de decoració a l'alça. S'adapten a múltiples combinacions decoratives, donen calidesa a les estances, constitueixen una elegant barrera visual i es netegen sense dificultat. Es tracta a més d'un material ecològic i natural, capaç de donar un toc ètnic o exòtic a la teva llar.

El color d'aquests estores, quan no és el natural, s'aconsegueix amb un tintat artesanal. Com més espès és l'entramat de les làmines de bambú, més PORTEGE de la llum. Combina a la perfecció amb cortines i elements de tons clars o que remetin a la natura. Són els seus aliats comuns el vímet, la fusta i les fibres naturals.

Els estors screen, vàlids tant per a interiors com per a exteriors, aporten diferents graus d'opacitat. Per la seva banda, els estors infantils són una opció econòmica i alegre per a les habitacions dels petits.

 

Tutto Lima 4f55f3af562fa 120x120

Estors de colors de bambú

Una de les maneres de vestir un apartament d'estiu amb una pinzellada ètnica i original és optar pels estors de bambú en colors. Hi ha combinacions de colors que poden donar frescor a les estances, com els estors enrotllables Tutto i altres combinacions més sòbries o atrevides, com els estors de bambú plegables i els estors de roba ètnics. Tots ells encaixen a la perfecció amb mobiliari de vímet, fusta o fibres naturals. Atreveix-te!

Clients Satisfets

Pagament segur

pago seguro