Carret buit
checkPAGAMENT SEGUR:
Visa, Paypal i Transferència
reloj RAPIDESA, 2-3 dies productes standar
Dilluns a divendres, laborals
regalo Ports pagats: a partir de 200 €
Comandes inferiors: 8 € (* A Península)
Cortina_hilo_plata
Cortina_hilo_plata cortia_hilo_plata_det.jpg

Cortina Hilo Plata

Cortina de hilo decorativa


Medidas: 120 x 240 cm
Lavado: Con bolsa de poros para lavar en lavadora
Nota: No incluye barra
Preu de venda 29,85 €
24h.gif
Descripció

Cortina de hilo Ref. 90630

  • Medidas: 120 x 240
  • Color: Plata
  • Material: Nylon
  • Lavado: Incluyen una bolsa de poros para lavarla en la lavadora

Cortines per porta cortinaestor

A la secció de cortines de cortinaestor trobaràs cortines per a porta en mesures estàndard i podràs encarregar cortines confeccionades a mida

Cortines per a porta a bon preu

En cortines de porta disposem d'una àmplia gamma de cortines barates en mesures estàndard. Si necessites cortines d'exterior, pots optar entre diversos tipus de cortines barates de plàstic, ja siguin cortines barates de tires, cortines barates de cintes, cortines barates de canonet, cortines barates de cadeneta d'alumini o cortines barates de pita sintètica. Aquestes cortines són molt usades com cortines antimosques, a més són una barrera visual i tamisen la llum.

En cortines per interior, les cortines de fibres naturals aporten un toc rústic, les cortines barates de fusta o bambú donen una pinzellada d'exotisme, les cortines de fil són una opció elegant per separar ambients i juntament amb les de nacre resulten ideals per a aparadors. Per la seva banda les cortines barates de fantasia són indicades per donar un aire desenfadat a la seva llar o negoci. En cortines per a exteriors, les de plàstic són les més usades com cortines antimosques, aunqué la seva estètica permet que siguin utilitzades també a l'interior. Les cortines barates de cadeneta en alumini, s'usen tant en interior com en exterior, fins i tot amb fins decoratius, especialment en color daurat.

Cortinas per a porta a mida

La major part de cortines abans esmentades, estan també disponibles per ser elaborades a mida. Disposem també de cortines personalitzables en què pots decidir la combinació de colors que més t'agradi.

Clients Satisfets

Pagament segur

pago seguro