Carret buit
checkPAGAMENT SEGUR:
Visa, Paypal i Transferència
reloj RAPIDESA, 2-3 dies productes standar
Dilluns a divendres, laborals
regalo Ports pagats: a partir de 200 €
Comandes inferiors: 8 € (* A Península)
estores_enrollables_a_medida_natural
estores_enrollables_a_medida_natural D-068_estores_natural_3606.jpg

Estor Natural a medida

Estor enrollable a medida


Nota: Ancho máximo:140 cm. Para anchuras superiores se puede utilizar un solo montante, pero con dos bajadas.

Preu de venda 0,00 €
ENTRA LAS MEDIDAS Tooltip
Per defecte es mostra la mida mínima
MEDIDAS: Usa solo números enteros
Descripció

Nota: La anchura máxima del panel, de una sola bajada será de 140 cm. Para anchuras superiores se podrá utilizar un solo montante, pero con dos bajadas. La cuerda va a la derecha, pero si lo solicita puede situarse a la izquierda.

Estor enrollable a medida

  • Tipo: Enrollable
  • Material: Madera
  • Montante: Madera
  • Preparado para colocación en techo o pared.

Estores enrollables de madera

{text}

thumb ambiente cortinaestor

Decorar amb estors

Els estors de bambú i els estors de fusta són una tendència de decoració a l'alça. S'adapten a múltiples combinacions decoratives, donen calidesa a les estances, constitueixen una elegant barrera visual i es netegen sense dificultat. Es tracta a més d'un material ecològic i natural, capaç de donar un toc ètnic o exòtic a la teva llar.

El color d'aquests estores, quan no és el natural, s'aconsegueix amb un tintat artesanal. Com més espès és l'entramat de les làmines de bambú, més PORTEGE de la llum. Combina a la perfecció amb cortines i elements de tons clars o que remetin a la natura. Són els seus aliats comuns el vímet, la fusta i les fibres naturals.

Els estors screen, vàlids tant per a interiors com per a exteriors, aporten diferents graus d'opacitat. Per la seva banda, els estors infantils són una opció econòmica i alegre per a les habitacions dels petits.

 

Tutto Lima 4f55f3af562fa 120x120

Estors de colors de bambú

Una de les maneres de vestir un apartament d'estiu amb una pinzellada ètnica i original és optar pels estors de bambú en colors. Hi ha combinacions de colors que poden donar frescor a les estances, com els estors enrotllables Tutto i altres combinacions més sòbries o atrevides, com els estors de bambú plegables i els estors de roba ètnics. Tots ells encaixen a la perfecció amb mobiliari de vímet, fusta o fibres naturals. Atreveix-te!

Pagament segur

pago seguro