Carret buit
checkPAGAMENT SEGUR:
Visa, Paypal i Transferència
reloj RAPIDESA, 2-3 dies productes standar
Dilluns a divendres, laborals
regalo Ports pagats: a partir de 200 €
Comandes inferiors: 8 € (* A Península)
estores_enrollables_a_medida_natural
estores_enrollables_a_medida_natural D-068_estores_natural_3606.jpg estores_enrollables_a_medida_natural_product estores_enrollables_a_medida_natural_product

Estor Natural a mida

Estor enrotllable a mida


Nota: L'amplada màxima del panell, d'una sola baixada serà de 140 cm. Per amplades superiors es podrà utilitzar un sol muntant, però amb dues baixades.

Preu de venda 0,00 €
ENTRA LAS MEDIDAS Tooltip
Per defecte es mostra la mida mínima
MEDIDAS: Usa solo números y comas
Descripció

Nota: L'amplada màxima del panell, d'una sola baixada serà de 140 cm. Per a amplades superiors es podrà utilitzar un sol muntant, però amb dues baixades. La corda va a la dreta, però si ho sol·licita pot situar-se a l'esquerra.

Estor enrotllable a mida

  • Tipus: Enrotllable
  • Material: Fusta
  • Barra superior: Fusta
  • Preparat per sostre o paret

Estors enrotllables de fusta

thumb ambiente cortinaestor

Decorar amb estors

Els estors de bambú i els estors de fusta són una tendència de decoració a l'alça. S'adapten a múltiples combinacions decoratives, donen calidesa a les estances, constitueixen una elegant barrera visual i es netegen sense dificultat. Es tracta a més d'un material ecològic i natural, capaç de donar un toc ètnic o exòtic a la teva llar.

El color d'aquests estores, quan no és el natural, s'aconsegueix amb un tintat artesanal. Com més espès és l'entramat de les làmines de bambú, més PORTEGE de la llum. Combina a la perfecció amb cortines i elements de tons clars o que remetin a la natura. Són els seus aliats comuns el vímet, la fusta i les fibres naturals.

Els estors screen, vàlids tant per a interiors com per a exteriors, aporten diferents graus d'opacitat. Per la seva banda, els estors infantils són una opció econòmica i alegre per a les habitacions dels petits.

 

Tutto Lima 4f55f3af562fa 120x120

Estors de colors de bambú

Una de les maneres de vestir un apartament d'estiu amb una pinzellada ètnica i original és optar pels estors de bambú en colors. Hi ha combinacions de colors que poden donar frescor a les estances, com els estors enrotllables Tutto i altres combinacions més sòbries o atrevides, com els estors de bambú plegables i els estors de roba ètnics. Tots ells encaixen a la perfecció amb mobiliari de vímet, fusta o fibres naturals. Atreveix-te!

Pagament segur

pago seguro