Carret buit
checkPAGAMENT SEGUR:
Visa, Paypal i Transferència
reloj RAPIDESA, 2-3 dies productes standar
Dilluns a divendres, laborals
regalo Ports pagats: a partir de 200 €
Comandes inferiors: 8 € (* A Península)
Estor enrollable de bambú a medida
Estor enrollable de bambú a medida Estor enrollable de bambú a medida_product Ver Zoom Estor enrollable de bambú a medida_product Natural Castaño Caoba Nogal Marrón Rojo Ocre

Estor de Bambú

Estor Bambú
Preu de venda 0,00 €
COLOR ESTOR BAMBU:
ENTRA LAS MEDIDAS Tooltip
Per defecte es mostra la mida mínima
MEDIDAS: Usa solo números y comas
Descripció

Estor enrotllable de bambú a mida.Colors disponibles: Castanyé, Caoba, Marró, Natural, Noguera, Ocre y Roig. Corda situada a la dreta.

Estor enrotllable de bambú Elegance

Nota: L'amplada máxima del panell i el muntant és de 140 cm.
La cuerda va a la dreta. (En aquest model no pot posar-se a l'esquerra)
 
Cliqui a las imágenes del'esquerra per veure ampliat el detall dels colors

Colors disponibles:
Natural     Castanyé   Noguera        Caoba       Roig         Marró    Ocre
elegance colors

Característiques dels estors enrotllables de bambú

Els estors de bambú són una tendència de decoració a l'alça. S'adapten a diverses combinacions decoratives, fan més acollidores les estances de la casa i són una bonica barrera visual. Es tracta a més d'un material ecològic i natural, capaç de donar un toc ètnic a la teva llar.

El color d'aquests estors, quan no és el seu propi, s'aconsegueix amb un tintat de tipus artesanal. Com més espès és l'entramat del bambú, més protegeix de la llum. Combina a la perfecció amb cortines i elements de tons clars o que remetin a la natura. Són els seus aliats comuns el vímet, la fusta i les fibres naturals.

En aquesta secció pots encarregar el teu estor enrotllable de bambú a la mida que necessitis.

thumb ambiente cortinaestor

Decorar amb estors

Els estors de bambú i els estors de fusta són una tendència de decoració a l'alça. S'adapten a múltiples combinacions decoratives, donen calidesa a les estances, constitueixen una elegant barrera visual i es netegen sense dificultat. Es tracta a més d'un material ecològic i natural, capaç de donar un toc ètnic o exòtic a la teva llar.

El color d'aquests estores, quan no és el natural, s'aconsegueix amb un tintat artesanal. Com més espès és l'entramat de les làmines de bambú, més PORTEGE de la llum. Combina a la perfecció amb cortines i elements de tons clars o que remetin a la natura. Són els seus aliats comuns el vímet, la fusta i les fibres naturals.

Els estors screen, vàlids tant per a interiors com per a exteriors, aporten diferents graus d'opacitat. Per la seva banda, els estors infantils són una opció econòmica i alegre per a les habitacions dels petits.

 

Tutto Lima 4f55f3af562fa 120x120

Estors de colors de bambú

Una de les maneres de vestir un apartament d'estiu amb una pinzellada ètnica i original és optar pels estors de bambú en colors. Hi ha combinacions de colors que poden donar frescor a les estances, com els estors enrotllables Tutto i altres combinacions més sòbries o atrevides, com els estors de bambú plegables i els estors de roba ètnics. Tots ells encaixen a la perfecció amb mobiliari de vímet, fusta o fibres naturals. Atreveix-te!

Pagament segur

pago seguro