Carret buit
checkPAGAMENT SEGUR:
Visa, Paypal i Transferència
reloj RAPIDESA, 2-3 dies productes standar
Dilluns a divendres, laborals
regalo Ports pagats: a partir de 200 €
Comandes inferiors: 8 € (* A Península)
estores_a_medida_enrollables_madera_product_product
estores_a_medida_enrollables_madera_product_product estores_a_medida_enrollables_madera_product_product_product estores_a_medida_enrollables_madera_product_product_product

Estor fusta

Estor Fusta
Preu de venda 0,01 €
ENTRA LAS MEDIDAS Tooltip
Per defecte es mostra la mida mínima
MEDIDAS: Usa solo números y comas
Descripció

Estor enrotllable de fusta a mida. Colors disponibles: Castanyé, Blau i Safrà. La corda va a la dreta, però si ho sol·licita explícitament en la comanda, pot situar-se a l'esquerra.

Estor de fusta enrotllable a mida
 
Colors disponibles:
Castanyé                       Blau                        Safrà
thumb DETALL ESTOR CASTA 548Azul 4f1d3e3934a16 120x120thumb D 071 estore azafran 6946

Nota: L'amplada màxima del panell, d'una sola baixada serà de 140 cm. Per a amplades superiors es podrà utilitzar un sol muntant, però amb dues baixades.

La corda va a la dreta, però si ho sol·licita explícitament en la comanda, pot situar-se a l'esquerra.

thumb ambiente cortinaestor

Decorar amb estors

Els estors de bambú i els estors de fusta són una tendència de decoració a l'alça. S'adapten a múltiples combinacions decoratives, donen calidesa a les estances, constitueixen una elegant barrera visual i es netegen sense dificultat. Es tracta a més d'un material ecològic i natural, capaç de donar un toc ètnic o exòtic a la teva llar.

El color d'aquests estores, quan no és el natural, s'aconsegueix amb un tintat artesanal. Com més espès és l'entramat de les làmines de bambú, més PORTEGE de la llum. Combina a la perfecció amb cortines i elements de tons clars o que remetin a la natura. Són els seus aliats comuns el vímet, la fusta i les fibres naturals.

Els estors screen, vàlids tant per a interiors com per a exteriors, aporten diferents graus d'opacitat. Per la seva banda, els estors infantils són una opció econòmica i alegre per a les habitacions dels petits.

 

Tutto Lima 4f55f3af562fa 120x120

Estors de colors de bambú

Una de les maneres de vestir un apartament d'estiu amb una pinzellada ètnica i original és optar pels estors de bambú en colors. Hi ha combinacions de colors que poden donar frescor a les estances, com els estors enrotllables Tutto i altres combinacions més sòbries o atrevides, com els estors de bambú plegables i els estors de roba ètnics. Tots ells encaixen a la perfecció amb mobiliari de vímet, fusta o fibres naturals. Atreveix-te!

Pagament segur

pago seguro