Carret buit
checkPAGAMENT SEGUR:
Visa, Paypal i Transferència
reloj RAPIDESA, 2-3 dies productes standar
Dilluns a divendres, laborals
regalo Ports pagats: a partir de 200 €
Comandes inferiors: 8 € (* A Península)
store-safari-lila
store-safari-lila detall_safari_lila_586.jpg

Estor Safari Lila

Estor enrollable de bambú Lila


Los colores pueden presentar LEVES diferencias con la realidad ya que los tonos con los que se muestran en pantalla dependen de la configuración de dicha pantalla. Si le preocupa la exactitud del color, puede solicitar una pequeña muestra para ver el color al natural antes de efectuar el pedido. Por otro lado, en el caso de materiales naturales como madera o bambú teñidos con tintes también naturales tenga en cuenta que nunca dan un resultado idéntico ya que las aguas de la madera, por ejemplo, son distintas en cada pieza y ello es parte de su encanto. Sí tienen un acabado igual cuando son pintados (no teñidos) con colores opacos, como las alicantinas de color verde, por ejemplo.

Elija una variante para seleccionar la medida
Preu de venda 25,06 €
Escollir una variant del producte
Descripció

Estores enrollables Bambú Safari Lila

  • Tipo: Enrollable
  • Material: Bambú
  • Montante: Bambú
  • Recogido ocupa: De 5 a 8 cm de diámetro según medidas
  • Preparado para colocación en techo o pared.

Estores enrollables de bambú

thumb ambiente cortinaestor

Decorar amb estors

Els estors de bambú i els estors de fusta són una tendència de decoració a l'alça. S'adapten a múltiples combinacions decoratives, donen calidesa a les estances, constitueixen una elegant barrera visual i es netegen sense dificultat. Es tracta a més d'un material ecològic i natural, capaç de donar un toc ètnic o exòtic a la teva llar.

El color d'aquests estores, quan no és el natural, s'aconsegueix amb un tintat artesanal. Com més espès és l'entramat de les làmines de bambú, més PORTEGE de la llum. Combina a la perfecció amb cortines i elements de tons clars o que remetin a la natura. Són els seus aliats comuns el vímet, la fusta i les fibres naturals.

Els estors screen, vàlids tant per a interiors com per a exteriors, aporten diferents graus d'opacitat. Per la seva banda, els estors infantils són una opció econòmica i alegre per a les habitacions dels petits.

 

Tutto Lima 4f55f3af562fa 120x120

Estors de colors de bambú

Una de les maneres de vestir un apartament d'estiu amb una pinzellada ètnica i original és optar pels estors de bambú en colors. Hi ha combinacions de colors que poden donar frescor a les estances, com els estors enrotllables Tutto i altres combinacions més sòbries o atrevides, com els estors de bambú plegables i els estors de roba ètnics. Tots ells encaixen a la perfecció amb mobiliari de vímet, fusta o fibres naturals. Atreveix-te!

Pagament segur

pago seguro