Carret buit
checkPAGAMENT SEGUR:
Visa, Paypal i Transferència
reloj RAPIDESA, 2-3 dies productes standar
Dilluns a divendres, laborals
regalo Ports pagats: a partir de 200 €
Comandes inferiors: 8 € (* A Península)

Persianes alicantines per exterior

Es tracta d'una persiana enrotllable econòmica. El seu funcionament es basa en un senzill mecanisme de pujada i baixada. La persiana està formada per unes lames disposades en sentit horitzontal, que van unides entre elles amb uns ganxos galvanitzats. Per a la seva obertura i tancament, la persiana s'enrotlla o desenrotlla gràcies a un cordill que recorre les lames pel centre. Per pujar la persiana i deixar que passi la llum, només cal estirar el cordill, de manera que la persiana s'enrotlla fins a quedar recollida a la part superior.

Resultats 1 - 3 de 3

Persianes alicantines

Persianes alicantines Cortinaestor

L'alacantina és un tipus de persiana enrotllable realitzada habitualment en fusta de pi o plàstic PVC. És, en definitiva, la típica persiana d'exterior.

Característiques de les persianes alacantines:

Es tracta d'una persiana enrotllable econòmica. El seu funcionament es basa en un senzill mecanisme de pujada i baixada. Està formada per unes lames disposades en sentit horitzontal, que van unides entre elles amb uns ganxos galvanitzats. Per a la seva obertura i tancament s'enrotllen o desenrotllen gràcies a un cordill que recorre la persiana pel centre. Per pujar-la i deixar pas a la llum, només cal estirar el cordill i aquesta s'enrotlla fins a quedar recollida a la part superior, fixant-la amb un simple nus o lligant a un lateral.

Persianes alicantines de fusta per a exterior

Les nostres persianes de fusta estan elaborades en pi Soria i es diferencien de les persianes de plàstic per la seva major estètica i solidesa. Les persianes enrotllables de fusta són més resistents, de manera que no es mouen fàcilment pel vent i suporten millor un eventual impacte de la calamarsa, per exemple.
Com tot material noble, la fusta requereix un cert manteniment si volem allargar la vida, ja que l'efecte del sol i les inclemències externes produeix un desgast progressiu del color. Tot això varia en funció de la climatologia de la zona geogràfica en què es trobi, del temps d'exposició al sol a què estigui sotmesa la persiana i de la seva orientació. No obstant això, són persianes econòmiques, pel que es poden renovar sovint.
L'atractiu de la fusta es veu reforçat per la varietat d'acabats amb que se les oferim, natural o envernissada en diversos colors. Els vernissos empleats no oculten la naturalesa i textura de la fusta, especialment si escollim un to propi d'aquest material.

Colors disponibles: Natural, Natural Vernissada, Vernissada Verd, Vernissada Castaño, Vernissada Noguera


Nota: Si transcorregut el temps realitza un manteniment de la fusta, tindrà la possibilitat d'aconseguir una persiana personalitzada al poder envernissar al seu antull.

Persianes alicantines de PVC per a exterior

Les nostres persianes exteriors de PVC estan fabricades amb materials de primera qualitat, el que garanteix una vida útil prolongada. Es diferencien de les persianes de fusta per la seva menor pes i fragilitat. La alacantines de PVC són més lleugeres, de manera que el vent la mou amb més facilitat. Són més vulnerables als cops i la calamarsa. Com tot material plàstic, al cap dels anys exposat a la intempèrie cristal·litza i es torna més trencadís. No obstant això, no necessiten manteniment i la seva durabilitat és proporcional al seu cost pel que estan àmpliament amortitzades quan arriba el moment de renovar-les. Igual que passava amb la fusta, el seu grau de desgast variarà segons la climatologia de la zona i altres factors esmentats abans.

Colors disponibles: Blanc, Marfil, Verd, Marró, Noguera


Què proporcionen les nostres persianes alacantines?

• Aïllen de la temperatura exterior
• Impedeixen el pas de la llum
• Protegeixen portes i finestres de les inclemències del temps
• Reforcen l'estètica rural en cases de camp o habitatges rústiques
• Sistema de triple protecció al desenfilat


Persianes amb fre, sí o no?

Millor no. Encara que a priori pugui semblar un avantatge, el mecanisme de fre acaba sovint per tallar el cordill, cosa que inutilitza la persiana i obliga a una reparació. Preferim estalviar aquest inconvenient apostant pel valor del que simple. Qui no sap fer un nus?

Pagament segur

pago seguro