Ports: 8 € (Península)       |       Enviaments en 24/48 h     |       Preguntes freqüents
Avís
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 62
covid es cort 
Consulti'ns al xat, per e-mail o a Contacte
escafr

Política de privacitat

Índex de l`article

NOTA del 25/05/2018 en compliment amb la nova  reglamentació del RGPD:

Conscients que el Reglament General de Protecció de Dades (Reglament UE 2016/679) és necessari per a la creació d'un entorn digital més segur en el tractament de dades personals,estem duent a terme un anàlisi complet sobre el tipus de tractament per tal de garantir el compliment amb la nova  reglamentació del RGPD. A sota tens informació sobre la nostra política de privacitat. Mentrestant, pots exercir els teus drets d'accés, de rectificació, de supressió, d'oposició, a l'oblit, a la limitació del tractament i a la portabilitat de dades, a través del correu electrònic. Veure també la nostra política de tractament de les Cookies.


Tota comunicació amb www.cortinaestor.es (Acudam) per qualsevol mitjà, a través de la seva adreça de correu electrònic  o dels formularis presents en aquest 'web site' o al seu 'e-mail', suposa el consentiment exprés perquè les seves dades personals siguin incorporades a fitxers titularitat d’ ACUDAM, societat amb adreça a C / Ferrer i Busquets nº 2, 25230 Mollerussa (Lleida)
Aquestes dades de caràcter personal seran tractades d'acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.
Per tant, l'interessat podrà exercir el seu dret d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició respecte a les dades personals que constin en els expressats fitxers, podent revocar el seu consentiment per escrit en qualsevol moment. Això ho podran fer mitjançant comunicació escrita adreçada a:

 ACUDAM

(Botiga on-line Cortinaestor.es)
C/ Ferrer i Busquets, 2
C.P. 25230 - Mollerussa (Lleida)
Telèfon: +34 973 71 04 04
Fax: +34 973 71 04 53
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Saber més

Qui som

Identifica't or Crear un compte