Ports: 8 €  |  24/48 h | Faqs
Avís
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 62
escafr

Preguntes

Com funciona el procés de compra?

En aquest enllaç té una guia detallada que li mostra aquest fàcil procés pas a pas: Com comprar

El pagament a la web és segur?

Per a la seva seguretat Cortinaestor.es ha confiat en el sistema de pagament mitjançant targeta de crèdit a una passarel·la de pagaments. Les dades bancàries introduïdes són encriptades i transmeses de forma segura als servidors de l'entitat bancària i, posteriorment, són verificats amb el banc emissor per evitar possibles fraus i abusos.

Aquest procediment d'introducció de dades està garantit per la tecnologia d'encriptació SSL (Secure Socker Layer) -128 bits, un dels sistemes de protecció més avançats i eficaços actualment disponibles, gràcies al qual cap tercer tindrà accés via Internet a aquesta informació relativa a les dades bancàries introduïdes pel client.

Només el Banc i PayPal tenen accés a les dades bancàries vinculades a aquests mitjans de pagament, de manera que cortinaestor.es no coneix ni registra aquestes dades durant l'operació de pagament.

Aquí té una guia detallada de com pagar amb targeta per Internet de manera segura. Pagar amb targeta segur

* NOTA: Si prefereix una modalitat de pagament que no sigui per Internet, pot optar per fer una transferència bancària.

Quines formes de pagament estan disponibles?

Pot pagar amb targeta de crèdit, per PAYPAL o amb transferència bancària.

*** Pagament amb targeta de crèdit: Les targetes bancàries acceptades són: Visa i MasterCard.

*** Transferència bancària: Per realitzar el pagament mitjançant transferència bancària, en ella ha de constar el nombre de comanda i el nom de la persona que ho ingressa. Perquè s'iniciï la comanda és indispensable enviar el comprovant d'ingrés per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., escrivint en l'assumpte "Compra on-line" o per fax al 973 71 04 53 escrivint en la referència "Compra on-line"

*** Pagament a través de Paypal: En aquesta modalitat el pagament es carregarà segons hagi contractat el client amb Paypal de la mateixa manera les devolucions on l'empresa hagi d'abonar algun import es realitzessin per la mateixa via.

Quin és el termini de lliurament?

A la península el termini de lliurament comptant des del moment que es rep la comanda a producció és de 2 a 5 dies. En els productes estàndard (no a mesura ni personalitzats) generalment es reben dins de les 48 hores següents, tret que no hi hagi estoc en aquest cas s'informarà al client i es cancel·larà la comanda. En la resta de països d'Europa, el termini de lliurament no sol superar els 10 dies.

Quin és el cost de l'enviament?

El cost de l'enviament depèn de la destinació, del mètode d'enviament escollit i del pes o volum dels productes. Abans de finalitzar la comanda se li mostra el cost del transport en les diferents opcions d'enviament disponibles.

Per a l'enviament de producte estàndard a la península, amb el mètode d'enviament estàndard, el cost és de 8 Euros (Any 2012, en anys successius pot sofrir o no modificacions

* Per a comandes superiors a 200 Euros els ports a la península són pagats

Pe a l'enviament de producte estàndard a la resta d'Europa, així com a Balears i Canàries, el cost es mostra en el procés de comanda i depèn de la destinació, del mètode d'enviament escollit i del pes o volum dels productes

Què passa si m'equivoco en fer la comanda o detecto alguna errada?

Durant el procés de compra pot modificar la comanda o cancel·lar-ho en qualsevol moment. A més, al final del procés de compra se li demana que confirmi la comanda. En cas d'error n'hi ha prou que no ho confirmi. Si encara així seguís avanci, pot fer marxa enrere en el moment del pagament, de manera que la comanda quedarà automàticament cancel·lat.

Els preus inclouen l'IVA?

Sí, els preus que es mostren al carret de la compra porten l'IVA inclòs.

Puc obtenir descomptes per quantitat de compra? Fan promocions?

Si hi ha promocions actives podrà obtenir descomptes o vals de compra de diferents imports. S'informa de les promocions a la pàgina d'inici. Per poder beneficiar-se dels descomptes o vals bastarà amb que entri el codi del cupó promocional en la seva comanda. La vigència dels cupons de descompte és de 30 dies naturals a partir de la data de recepció del correu electrònic amb el codi de cupó. Aquí té una ajuda detallada sobre el seu ús Entrar cupó de descompte (Actualment deshabilitat)

Com he de prendre les mides per encarregar un producte a mida? I com l'instal·lo?

En aquest enllaç pot accedir a una guia per medir i instal·lar Com medir i instal·lar. En cas de dubte, no s'arrisqui i posi's en contacte amb nosaltres.

Què passa si vull un producte en colors o mides que no apareix a la botiga?

En aquest cas pot enviar un email des del Formulari de contacte o bé des de la fitxa del producte, clicant a "Té dubtes sobre aquest producte?" Demani al missatge les característiques que desitja i li respondrem.

Quines garanties tinc?

Les garanties i serveis postvenda es regiran pel Reial decret Legislatiu 1/2007 de 16 de novembre que aprova el text de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris. D'acord amb aquesta norma, el venedor està obligat a lliurar al consumidor i usuari productes que siguin conformes amb el contracte, responent enfront d'ell de qualsevol falta de conformitat. El consumidor i usuari té dret a la reparació del producte, a la seva substitució, a la rebaixa del preu o a la resolució del contracte. Els productes subministrats pertanyen a la marca ACUDAM, una signatura amb més de 30 anys de trajectòria.

Puc tornar el producte si no em convenç?

Tots els productes estàndard (no fets a mesura ni personalitzats) podran ser retornats durant 7 dies comptats des de la data de lliurament, d'acord amb les disposicions de la Llei de Comerç Minorista espanyola. S'exclouen els productes personalitzats o fets a mesura, tret que presentin alguna errada o defecte atribuïble a cortinaestor.es.

Les despeses de devolució seran a càrrec del client, tret que presentin alguna errada o defecte atribuïble a cortinaestor.es

El reemborsament en el compte del client com a conseqüència d'aquesta devolució, s'efectuarà en el termini de 7 dies a partir de la recepció de les mercaderies per cortinaestor.es. La devolució no podrà tenir lloc en cap cas si els productes subministrats van ser manifestament objecte d'ús. Els productes imperativament han de retornar-se correctament protegits, en el seu embalatge d'origen, en un perfecte estat (no danyats o embrutats pel client) amb tots els accessoris, instruccions i documentació. Seran enviats al lloc especificat per cortinaestor.es en les instruccions per a la devolució del producte enviades mitjançant correu electrònic.

En el cas que la devolució no fos acceptada pel proveïdor per entendre que el producte la devolució del qual es pretén hagués estat utilitzat o per correspondre a un producte a mesura correctament elaborat, aquests productes romandran en el magatzem de distribució per ser recollits pel client, per un període no superior a trenta dies des de la seva devolució. No podran tampoc retornar-se els paquets en els quals no consti cap element adjunt que permeti identificar al remitent (n° de comanda, nom, adreça,...)

Les despeses i riscos vinculats a la devolució del producte seran a càrrec del remitent, qui haurà d'enviar-los de forma segura i amb les garanties necessàries perquè la mercaderia retornada arribi en perfecte estat de conservació. A través de cortinaestor.es es poden realitzar devolucions dels productes comprats per l'import dels mateixos. Una vegada rebut/s el/els productes retornats, cortinaestor.es verificarà que estiguin en bon estat i procedirà a l'abonament de l'import pagat menys les despeses d'enviament, independentment de l'import del producte retornat.

Per evitar els inconvenients mutus de les devolucions, és aconsellable informar-se bé sobre el producte que compra i sol·licitar informació addicional si té qualsevol dubte.

Nota: Tingui en compte que en funció de les dimensions del producte, depenent de les agències de transport i les zones, els costos de l'enviament de devolució en ocasions poden ser elevats. Aquests costos corren al seu càrrec pel que insistim en la recomanació de fer totes les consultes que necessiti abans d'adquirir el producte amb la finalitat d'evitar-li inconvenients.

end faq


Saber més

Qui som

Identifica't or Crear un compte